Zakelijke energie van Gazprom Energy

Zakelijke energie van Gazprom Energy

Gazprom Energy is een speler in de bewegende energiemarkt van Nederland en sinds 2012 actief in zakelijke energie. Gazprom Energy levert gas en elektriciteit aan de ZZP en MKB bedrijven van Nederland, waarbij persoonlijk contact en service een belangrijke rol spelen. Dit in combinatie met interessante zakelijke energie producten onderscheidt Gazprom Energy van andere leveranciers die de Nederlandse markt rijk is.

Wie is Gazprom Energy

Gazprom Energy is een klein bedrijf wat gehuisvest is in Den Bosch in een kantoor met een A-status “groen”. Dit betekent dat de huurders duurzaam omgaan met energie. Maar daar blijft het niet bij. Gazprom Energy heeft oog voor detail endoor het dagelijks afstemmen van de drie “duurzame P’s”, People, Planet en Profit, kan Gazprom Energy haar klanten garanderen dat alles wat zij doet in het teken staat van de behoeftes van de klant en de medewerkers.

Zakelijke energie in een nieuw concept

Natuurlijk zijn er veel leveranciers die energie aanbieden voor de zakelijke markt. Wat maakt Gazprom Energy dan zo bijzonder? Gazprom Energy streeft ernaar om alle afspraken na te komen en een persoonlijke samenwerking op te bouwen. De producten zijn er dan ook op gericht om voor jou zoveel mogelijk kosten te besparen en stabiliteit te bieden. Zo weet je waar je aan toen bent en krijg je nooit te maken met onaangename verrassingen zoals onverwachte verhogingen.

Informatie aanvragen

Op de website van Gazprom Energy kun je alle informatie terugvinden. Gazprom Energy staat voor transparantie en openheid. Ze zullen daarom graag in gesprek gaan met jou en al je vragen beantwoorden. Antwoordapparaten zal je bij Gazprom Energy dus niet tegenkomen. Neem contact op voor meer informatie.