Singel Advocaten is betrokken, deskundig en veelzijdig

Singel Advocaten is betrokken, deskundig en veelzijdig

Tijdens een rechtszaak staat Singel Advocaten uit Breda je graag bij. Het bedrijf profileert zich als all-round. Zo zijn haar medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, waaronder strafrecht, civiel recht en uitkeringsfraude.

Singel Advocaten

Het strafrecht wordt toegepast wanneer je kleine of grote vergrijpen plaats. Daarbij is er een onderscheid tussen kleine overtredingen als diefstal en bedreiging, en grote misdaden als moord en ontvoering. Tijdens een rechtszaak bepaalt de rechter aan de hand van de bewijsvoering en de verdediging de uiteindelijke straf. Singel Advocaten helpt verdachten om een zo positief mogelijk resultaat uit de zitting te halen. Bovendien kun je bij deze advocatenonderneming uit Breda terecht voor uiteenlopende zaken. Wanneer je bijvoorbeeld bent betrapt op een hennepplantage zorgt een advocaat ervoor dat straf niet te hoog is. In de meeste gevallen krijg een werkstraf en/of boete.

Civiele zaken

Singel Advocaten helpt je ook bij civiele zaken. Het civiel recht heeft onder andere betrekking op persoonlijke zaken als scheidingen en voogdij. Het zijn alledaagse problemen die helaas vaak voorkomen. Zo gebeurt het regelmatig dat de strijd om de zorg voor de kinderen in een rechtszaal wordt uitgevochten. Een advocaat wil ervoor zorgen dat je als partij tevreden de zaal uitloopt. Ook zaken als diefstal en verduistering behoren tot het takenpakket van Singel Advocaten. De advocaat uit Breda kan bijvoorbeeld pleiten voor verzachtende omstandigheden.

Hulp inschakelen

Op de website van Singel Advocaten kun je zelf aangeven welke hulp je denkt nodig te hebben bij een rechtszaak. Bij dit advocatenkantoor vindt men het belangrijk om veel persoonlijk contact te hebben met de cliƫnt. Betrokkenheid en deskundigheid staat daarbij centraal. Op de website van Singel Advocaten in Breda vind je diverse gegevens om contact op te nemen. Zo is het mogelijk om contact op te nemen via een contactformulier, maar kun je eventueel ook telefonisch een advocaat bereiken.