Beton: modern, modieus en industrieel

Beton: modern, modieus en industrieel

Ben jij ook zo’n fan van de industriële vormgeving die tegenwoordig in en rondom het huis zo in trek is? De meeste mensen die van deze trend houden hebben wel een betonnen object om dit mee te accentueren. Binnenshuis zie je veel betonnen gietvloeren, muren met betonpleister, een betonnen tafel- of aanrechtblad en betonnen wasbakken in de badkamer. In de tuin zijn betonnen meubels erg in trek, maar ook praktisch omdat deze niet wegwaaien, net beschadigen en makkelijk te onderhouden zijn. Bij www.sierbetononline.nl kun je terecht voor de meeste betonnen objecten en bouwproducten. Zit jouw optie hier niet tussen, dan laat je deze toch gewoon op maat maken.

De veelzijdigheid van beton

Het is niet vreemd dat beton terug is van weggeweest en dit is omdat het je zo veel mogelijkheden geeft. Of je nu op zoek bent naar paalmutsen, dakpannen, tegels of plantenbakken, meubilair en vijverartikelen, met beton is bijna alles realiseerbaar. Het wordt simpelweg in een bepaalde vorm gegoten waarna het moet worden uitgehard en afgewerkt. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Voor de meeste toepassingen is wel een betonnen alternatief te bedenken.

De kracht van beton

Daarnaast heb je met een betonnen product ook een zeer kwalitatief product in huis. Het materiaal is zo geschikt voor bijvoorbeeld meubels, omdat het nauwelijks krast en niet veel middelen het kunnen beschadigen. Onderhoud heeft het nauwelijks nodig en het zal zijn kleur ook niet verliezen. Beton is dus erg sterk en zal vele tientallen jaren meegaan. Hierdoor is het ook erg zwaar, wat als voordeel heeft dat het stevig op één en dezelfde plek zal blijven staan. Een nadeel hiervan is dat het soms lastig kan zijn je betonnen producten te verhuizen. Ben jij op zoek naar een artikel dat jouw moderne en industriële interieur zal benadrukken? Of zoek je een veelzijdig alternatief voor natuursteen en klei voor je bouwproject? Overweeg dan beton en je zal niet worden teleurgesteld.